U bent hier:

Inschrijving Triathlon Clinic Wouter Dijkshoorn

Inschrijving Triathlon Clinic Wouter Dijkshoorn
Georganiseerd doorWouter Dijkshoorn
LocatieRotonde Ouderkerkerplas
Datumzondag 29 augustus 2021 tot dinsdag 14 september 2021
(Oud)Skøll triathlon clinic
Heb jij net als vele oud Skøllies na de roeitijd de overstap naar triathlon gewaagd? Zit je er over na te denken? Of heb je gewoon zin in een gezellige triathlon clinic met andere oud Skøllies? Dan kan je meedoen bij de clinic die oud Skøllie Wouter Dijkshoorn voor ons verzorgt. Hij is tegenwoordig atleet en trainer bij triathlonvereniging De Dolfijn. Na de roeitijd is hij met een aantal Skøllies (Roy, Ruben en Gert) fanatiek gaan triathlonnen wat uiteindelijk tot Eredivisie triathlon heeft geleid. Deze mooie ervaring brengt hij graag onder de aandacht door jullie triathlonskills aan te leren of bij te schaven. Wellicht wil je het direct combineren met een uitdaging, anderhalve week later wordt er niet op de Bosbaan geroeid maar een triathlon georganiseerd! Of zien we je in de nabije toekomst bij de Dolfijn en/of ons selectieteam om samen te strijden!
 
Wat gaan we doen? Oefenen van de wisselskills (van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen) en vervolgens gaan we dit combineren in een triathlonvorm. Er ligt dus geen nadruk op de zwem-, fiets- en looptechniek, maar op de triathlontechniek & -tactiek. Het wordt een technische en fysieke belasting op ieder niveau. Je dient alleen een zwemdiploma te hebben (of je slaat het zwemonderdeel over).
 
Wanneer? dinsdag 14 september 2021
Waar? Ouderkerkerplas (Rotonde aan de plas)
Tijd? 18.15 verzamelen, 18.30-20.00 uur clinic (neem fietslampjes mee voor de terugweg)
Wat heb je nodig? Fiets, fietshelm, hardloopschoen, zwembril, sportkleding waar je in kan zwemmen/fiets/lopen (een roeipakje is daar prima geschikt voor!). Optioneel: fietsschoenen, badmuts, trisuit, wetsuit.