U bent hier:

Kalender

Blijf hier op de hoogte van de Oud-Skøll jaarkalender

<iframe src="https://calendar.google.com/calendar/embed?src=oudskoll1996%40gmail.com&ctz=Europe%2FAmsterdam" style="border: 0" width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Algemene Leden Vergadering

Graag nodigen wij jou uit voor de eerste online algemene ledenvergadering van Oud-Skøll ooit gehouden op zaterdagmiddag 9 januari 2021 om 14.00u. 

Dit jaar is alles anders, en dat komt ons in dit geval goed uit. De ALV heeft niet altijd de bekendheid en daarmee opkomst gehad die zij verdiende. Maar dan nu: laagdrempelig op zaterdagmiddag via zoom instappen vanaf de bank en zien wat we van plan zijn met Oud-Skøll in 2021. Je hoort wat wij met jouw contributiegeld doen en je kan hierover meepraten. Ook bespreken we welke evenementen op de rol staan (rekening houdend met de restricties uiteraard).

Oud-Skøll wielerdag 2021

Nu dat de versoepelingen het weer mogelijk maken, kijken wij enorm uit naar het organiseren van een volgende Oud-Skøll wielerdag! Ditmaal hebben we te maken met twee mooie rondes, een kleinere van ca. 60km en grotere van ca. 90km. We starten in de late ochtend vanaf Skøll. Beide routes komen op hetzelfde punt samen komen voor koffie en een lekkere hap. We sluiten samen af op Skøll met een borrel (of colaatje). 

Inschrijving Triathlon Clinic Wouter Dijkshoorn
Oud-Skøll Feest
Hardlooprondje
Algemene Leden Vergadering
Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel op Skøll 

VrijMiBo
Wielerdag