U bent hier:

Oud-Skøll wielerdag 2021

Oud-Skøll wielerdag 2021
Datumzaterdag 24 juli 2021

Nu dat de versoepelingen het weer mogelijk maken, kijken wij enorm uit naar het organiseren van een volgende Oud-Skøll wielerdag! Ditmaal hebben we te maken met twee mooie rondes, een kleinere van ca. 60km en grotere van ca. 90km. We starten in de late ochtend vanaf Skøll. Beide routes komen op hetzelfde punt samen komen voor koffie en een lekkere hap. We sluiten samen af op Skøll met een borrel (of colaatje). 

Vooraf zijn er een paar dingen die je moet weten. Op basis van de snelheid waarop jij graag fietst (dit geef je aan in in het inschrijfformulier), delen we je in een groepje. Dit husselen was vorig jaar een groot succes. Ook als je de enige bent in je vriendengroep die kan op de 24e, geef je dan ook op en laat je verrassen door de groepsindeling. Wil je graag sowieso met een vriend of vriendin (of meerdere vrienden of vriendinnen, max. 8 per groep) in een groepje rijden? Geef dat dan aan in het opmerkingen-veld.  Bij het inschrijfformulier vragen we ook of je een apparaat hebt waarop je een .gpx bestandje kunt uploaden.  We zorgen ervoor dat in ieder groepje iemand met de route aanwezig is. 

Vertrek is tussen 11 en 12u  vanaf Skøll. In de week voor het evenement ontvang je een mail met meer informatie zoals de starttijd van jouw groepje en een link naar het gpx bestand. We verwachten rond 16.00u weer af te ronden op Skøll, afhankelijk van je vertrektijd en snelheid kan dit eerder (of later) zijn. 

Deelname aan deze dag is gratis, Oud-Skøll trakteert op koffie en lekkers! Ken jij oud-leden die graag mee zouden willen maar nog geen lid van Oud-Skøll zijn? Ook zij zijn welkom. Laat het ons even weten in een mail naar oudskoll@skoll.nl. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van 7,50 euro. Ze kunnen uiteraard ook direct lid worden.  

Verder graag aandacht voor het volgende: 

-Deelname aan de tocht is op eigen risico. We gaan ervanuit dat iedereen op een verantwoorde wijze op de fiets zit en deelneemt aan het verkeer. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht en veiligheid staat voorop. 

- Er zal een segmentje in de route zitten. Ook daarbij gaat veiligheid voor de prestatie. 

-Uiteraard hanteren wij de coronaregels. Heb je klachten? Blijf thuis. 

Wij hebben er zin in, tot dan!