U bent hier:

Wielerdag

Wielerdag
LocatieSkoll
Datumzaterdag 11 juni 2022

Ha Oud-Skøllies, 

 

Het is weer zover: de inmiddels traditionele Oud-Skøllwielerdag! Een gezellige ochtend met een lekkere route van ca. 70km of 40km en koffie en taart op een verrassend mooie plek in de natuur. Bij afloop zal er op het oude honk wat te eten zijn evenals een fris biertje. 

Start van de tocht in groepjes tussen 13.30 en 14.00 uur vanaf Skøll
We gaan fietsen in pelotonnetjes van maximaal 8 personen die met tussenpozen vanaf Skøll worden weggestart tussen 13.15u en 14uur. In elk groepje zal in ieder geval één persoon zitten die de route op zijn whahoo/garmin/telefoon beschikbaar heeft. Bij het inschrijfformulier geef je op op welke snelheid je graag fietst en of je een apparaat hebt waarop je een .gpx bestandje kunt uploaden. Op basis van jouw antwoorden delen we je in een groepje in. Het is dus juist ook hartstikke leuk om je in je ééntje op te geven voor deze dag en je te laten verrassen door de groepsindeling. Wil je graag sowieso met een vriend of vriendin (of meerdere vrienden of vriendinnen, max. 8 per groep) in een groepje rijden? Geef dat dan aan in het opmerkingen-veld. 

Verloop van de middag
Na ca. 40km (of kort: 25km) fietsen staat de koffie en taart klaar op een mooie plek. Daarna is het nog zo'n 30km (korte versie 15km) tot we weer terug zijn bij Skøll. We verwachten dat dit rond 17.00u zal zijn. Daarna is er op Skøll een hapje eten en staat het bier koud. 

Graag aandacht voor het volgende:
Deelname aan de tocht is op eigen risico. We gaan er vanuit dat iedereen op een verantwoorde wijze op de fiets zit en deelneemt aan het verkeer. Het dragen van een helm is uiteraard verplicht.

 Hoogstwaarschijnlijk organiseren we een segmentje voor groepjes tussendoor. Ook daarbij gaat veiligheid voor de prestatie.

Deelname aan deze dag is gratis, Oud-Skøll trakteert op taart en koffie! Wil je mee eten na de tocht? We zullen vegetarische pasta of iets dergelijks eten. Ken jij oud-leden die graag mee zouden willen maar nog geen lid van Oud-Skøll zijn? Ook zij zijn welkom. Laat het ons even weten in een mail naar oudskoll@skoll.nl. 

 

 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan gauw in via deze link.  

Aanmelden kan tot 8 juni. 

 

Tot op de fiets! 

 

Het Oud-Skøll bestuur

 

Tessa Lange 

Tjarco Kerssens 

Nienke Boere

Wouter Bloem 

Sander Döpp

Bram de Jong