U bent hier:

Nieuwsbrief december 2019

24/12/2019

Beste Oud-Skøllie, 
 
Wat een ge-wel-dig Oud-Skøl feest hebben we achter de rug. Met het thema ‘Road to Tokyo’ was er veel Japanse versiering te vinden in de soos. Van origami vogels voor het raam, een Japanse shrine als entree, Olympische ringen op de muur tot een heuse karaoke room! Feestcommissie, ontzettend bedankt voor jullie inzet zowel voor, tijdens als na het feest.

In deze nieuwsbrief groot nieuws voor de professionalisering van Oud-Skøll en aankondigingen voor aankomende evenementen.
 
NIEUW! De Oud-Skøll website!
Het idee voor een website was er drie jaar geleden al, er is veel over gepraat binnen het bestuur, maar nu is het moment eindelijk daar. Met trots presenteren wij de Oud-Skøll website:  https://oudskoll.nl/
In januari zullen jullie allemaal een e-mail krijgen met een link, waarmee een eigen account met gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt kan worden. Met dit account kan er inschreven worden voor evenementen en is er toegang tot foto’s en het smoelenboek.
 
Oud-Skøll ALV, Rondje Oud en Nieuw en Skøll nieuwjaarsborrel
Op zaterdag 11 januari luiden we het nieuwe jaar weer sportief in door om 15.00 vanaf Skøll het rondje oud en nieuw te lopen. Je kunt kiezen tussen een hardloopronde van 5km en een ronde van 10 km. Wil je meedoen? Mail ons dan even (oudskoll@skoll.nl).
Om 17.00 is de Oud-Skøll ALV in de commissiekamer, alle Oud-Skøll leden zijn welkom. De officiële uitnodiging zullen jullie volgende week ontvangen. Aansluitend is de Skøll nieuwjaarsborrel, waar er maar liefst twee boten gedoopt zullen worden. Komt allen!
 
Oud-Skøll VrijMiBo op 31 januari
Op vrijdag 31 januari organiseren wij de tweede Oud-Skøll VrijMiBo voor onze leden. Vanaf 17.30 zijn jullie welkom bij Mooie Boules in Oost, het eerste rondje is van ons! Aanmelden kan tegen die tijd waarschijnlijk op onze website.
 
Trainen in het krachthonk 
Lijkt het jou leuk om als oud lid een keer gebruik te maken van het krachthonk van Skøll? Dat kan! Op zaterdag 18 januari is er plaats voor 10 mensen om met de KrachtCie mee te trainen. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in met onderstaand formulier. Kan je niet die dag, maar zou je toch graag een keer mee trainen? Vul dan ook onderstaand formulier in, dan proberen wij zo snel mogelijk nog een datum te prikken.  
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPhXmrGYb7FdKuk2hij620V8vytT8bfuve4j9b-suA_dKM_A/viewform
 
Save the date – wiellerronde
Op zaterdag 13 juni zal er door Oud-Skøll een wiellerronde georganiseerd worden.
 
LinkedIn Oud-Skøll
Naast de website bestaat er ook al jaren een Oud-Skøll LinkedIn (zie het kader rechts). Wij als bestuur zullen voornamelijk de website gebruiken als communicatiemiddel, maar de LinkedIn mag gebruikt worden door oud-leden naar eigen inziens. Wordt lid van de groep en verbreed je netwerk!
 
Rebus – Wie is het?
In de afgelopen twee nieuwsbrieven zochten we een Bekende Oud-Skøllie (BOSie). In de vorige rebus zochten we Pieta van Dishoeck. Zoals beloofd krijgt degene met de snelste tijd een mooi Oud-Skøll prijsje van ons uitgereikt tijdens onze ALV. Gefeliciteerd Rex! In het nieuwe jaar zullen wij weer nieuwe rebussen in de brief zetten.
 
Oud-Skøll-learderboard:

  1. Rex Valkering
  2. Hilde Taverne
  3. Rens Reeskamp

 
Het Oud-Skøll bestuur wenst alle Oud-Skøll leden een prettige kerst en een heel gelukkig nieuwjaar toe.
 
Stephan Opdenberg (voorzitter)
Sharyn Roodenburg (secretaris)
Tom Hendriks (penningmeester)
Emma van Wettum (vicevoorzitter)
Sander Döpp (algemeen bestuurslid)
Jolien Verweij (algemeen bestuurslid)
Jessica Niemeijer (algemeen bestuurslid)