U bent hier:

Nieuwsbrief februari 2020

27/02/2020

Beste Oud-Skøllie, 
 

Het stormt en regent buiten, en er is weinig roeinieuws dezer dagen. Maar het Oud-Skøll bestuur zit niet stil, er zijn veel updates voor jullie! Wisselingen in de bestuurssamenstelling en data voor een grote Wielerdag in juli en een Netwerkevenement in mei. Plus een aantal kleinere activiteiten, met de insteek om sporten en borrelen af te wisselen. 

Afscheid Sharyn 
Nadat Tom Hendriks als penningmeester al plaats had gemaakt voor Jessica Niemeijer afgelopen december, legt nu Sharyn na bijna drie jaar haar secretaristaken neer. Ze gaat een nieuw avontuur aan in het hoge noorden. Veel dank voor wat je allemaal hebt gedaan Sharyn, en veel succes in Groningen!

Sportactiviteit: tweede krachthonksessie op zaterdag aanstaande (19 februari)
Nieuwsgierig naar het nieuwe krachthonk? Kom kijken én trainen zaterdag aanstaande om 10.30-12.00. Er heeft zich al een clubje mensen aangemeld voor de tweede krachthonksessie, maar er zijn nog een paar plekken te vergeven. Alle niveaus welkom. Geef je snel op via deze link.   

Not-your-average-Netwerkevenement op 9 mei 
Op deze zaterdagmiddag zul je nieuwe mede-Oud-Skøllies leren kennen via verschillende spellen en uitdagende opdrachten. Ook zul je Skøllies die je al dacht te kennen, wellicht op een heel andere manier leren kennen. Duik in een goed gesprek: hoe doe je dat? Vermijd het “netwerken-om-het-netwerken”. Kom erachter wat een oudledenvereniging nu nog voor jou kan betekenen. Vind je het leuk om hier van tevoren al over mee te denken of aan bij te dragen? Stuur een mailtje naar oudskoll@skoll.nl  

Grote Oud-Skøll Wielerdag op zaterdag 12 juli 
Met heel veel trots kondigen we de eerste echte Oud-Skøll Wielerdag (van een hele reeks succesedities) aan. Een flinke toer maken, met uiteraard een punt appeltaart en goede lunch tussendoor, en dan aan het eind nog een koud biertje op Skøll. Met een soos en balkon die volhangen met fietsen. Wij zien dit als een ultieme oudledenactiviteit. En nog mooier, iedereen is welkom. Skøllies, Oud-Skøllies, maar ook vrienden, vriendinnen, echtgenoten en andere gezellige fietsers. Zit je niet graag op de fiets, maar heb je wel zin om zoveel sportievelingen bij elkaar te zien? Ook dan ben je van harte welkom en zijn er ook veel dingen die jij kunt doen om de dag nog vetter te maken. Meer info volgt!   

Roeien bij een burgerroeivereniging
Ervaar je soms nog heimwee naar de boot? Bedenk dat burgerverenigingen oud-studentenroeiers graag met open armen ontvangen. Veel verenigingen openen binnenkort weer hun (loods)deuren. Zo ontvingen we laatst de uitnodiging voor een open dag op Roeivereniging Leerdam op 4 april. Kijk welke verenigingen bij jou in de buurt zijn als je weer een sportief doel zoekt. 

Agenda komende tijd
zaterdag 29 februari: krachttraining 10.30-12.00u
vrijdag 13 maart: Vrijmibo 19.00u 
zondag 12 april: OS borrel op de Skøll Cup
donderdag 23 april: Uitreiking 2000 euro-plan op Skøll
zaterdag 9 mei: Not-your-average-netwerkevenement
zaterdag 11 juli: Grote Oud-Skøll Wielerdag 

En dan tot slot, kom weer langs op de eerstvolgende Vrijmibo op vrijdag 13 maart om 19.00u. Locatie volgt nog, maar zoals de succesformule luidt: eerste biertje is van ons!  

Groeten van het Oud-Skøll bestuur,

Stephan Opdenberg (voorzitter)
Jolien Verweij (secretaris)
Jessica Niemeijer (penningmeester)
Emma van Wettum (vicevoorzitter)
Sander Döpp (algemeen bestuurslid)