U bent hier:

Crowdfunding | Wedstrijd skiff

18/05/2020

Skøll is helaas, in ieder geval tot 11 mei, nog gesloten. De versoepelingen aangekondigd op woensdag 6 mei bieden een mooi toekomstperspectief en daarom is het bestuur van Skøll volop bezig om roeiend Skøll weer langzaam op te starten. Achter de schermen wordt daarnaast door vele Skøllies hard gewerkt om de vereniging draaiende te houden en aandacht te geven aan nieuwe projecten.
Ondanks het coronavirus is het belangrijk om het onderhoud en de uitbreiding van de vloot zo normaal mogelijk laten doorgaan. De progressie die de afgelopen jaren is gemaakt, moet natuurlijk zoveel mogelijk doorgezet worden. Hiervoor is steun hard nodig.

Eén van de nieuwe projecten is een botenplatform dat in samenwerking met Skøll is opgezet. Op dit platform kunnen Skøllies, Oud-Skøllies en ieder die dat wil, een bijdrage leveren voor een nieuwe skiff voor Jan van der Bij. Door het uitstellen van de Olympische Spelen moet Jan alles uit de kast halen om zich wederom te kwalificeren en hier zou een nieuwe skiff een enorme bijdrage aan kunnen leveren. Om dit te realiseren is de steun van jullie Oud-Skøllies hard nodig! 

Alleen samen kunnen we dit mogelijk maken. Mocht je hieraan jouw steentje willen bijdragen, kijk dan op https://skoll.nl/crowdfunding/. Voor Skøll en het Erevlot!