U bent hier:

Webshop Skøll fietskleding geopend!

26/06/2020

Lieve Oud-Skøllies,

De webshop voor de fietskleding is online!

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=EsOdhbPwGF

Vanaf nu tot 3 juli kan je de nieuwe fietskleding bestellen via de webshop. De kleding zal dan hopelijk eind augustus op Skøll geleverd worden. Het voordeel van nu bestellen is dat je geen extra verzendkosten betaalt! Na 3 juli zal de webshop openblijven, maar zul je zelf de verzendkosten moeten betalen. Het is helaas nog onzeker of het mogelijk is om de kleding te passen. Echter, in de webshop vindt je een matentabel waarmee je jouw maat kan opmeten! Bovendien krijgt Skøllbestuur binnekort samples en zullen zij een matenindicatie geven van een roeier uit elke sectie. Bij twijfel kan je altijd contact met hen opnemen.

Voor vragen kan je een PB sturen naar:
Emma Groenveld of Carlijn Bouman

Twijfel je nog welke items je wil? Ga dan in ieder geval voor het setje en help Skøll!