U bent hier:

Lancering Skøll Meerjarenbeleid 2024!

30/10/2020

Meerjarenbeleid: ‘Skøll hard doorbouwen’
Rekenen we terug dan is er in de historie van deze club al ruim twaalf keer een meerjarenbeleid (MJB) bedacht, voorgelegd en grotendeels niet nagekomen óf per ongeluk behaald. Daar moest eens verandering in komen dachten de organisatoren van dit jaar. Het aantal doelen is bijvoorbeeld drastisch teruggedrongen. Ook zijn er verschillende werkgroepen geweest om het MJB van onderaf op te bouwen. Er is ongetwijfeld interesse in hoe de plannen er voor de komende vier jaar uitzien. Hiervoor is er een teaser gedeeld met ons om verder te verspreiden. Goed werk!
--
Benieuwd? Check hieronder de trailer die vandaag is gepubliceerd!

https://www.youtube.com/watch?v=uVfYdVxm_Sc&feature=youtu.be

PS: Het plan zelf is eigendom van Skøll en kunnen wij helaas niet zomaar delen met Oud-Skøll.