U bent hier:

Bravoure - Lustrum Passe-Partouts

27/01/2021

Lieve Oud-Skøllies,

Op 3 november 2020 is het 11e lustrum begonnen. Het Lustrum is geopend met een Livestream vol onthullingen, speeches en de doop van maar liefst 3(!) boten. Het is een ander jaar dan anders, maar dat maakt alle Skøllies niet minder enthousiast. Er zijn niet minder dan 479 passe-partouts verkocht!

Dit jaar zal in het teken staan van ‘Bravoure’. Hieronder verstaan wij lef en dapperheid. Iets waarvan wij vinden dat het Skøll de afgelopen jaren getekend heeft. We richten onze blik op oneindig, op een toekomst met vele mogelijkheden en kansen. Maar ook: oneindig veel blikken!

De namen van de passe-partouts zijn dit lustrumjaar gebaseerd op huizen die voor Amsterdam en omgeving typerend zijn. Namelijk: het grachtenpand, de woonboot en Uilenstede. Jullie hebben vast nog wel goede herinneringen aan prachtige grachtenpanden, gezellige woonboten en de lange gangen en chaotische maar toch wel gezellige keukens op Uilenstede. Waar Oud-Skøllies nu wonen dat weten wij niet precies, maar wij weten wel dat zij alles netjes op orde hebben. Huisje, Boompje, Beestje! Dit is namelijk de naam van het Oud-Skøll passe-partout voor het 11e Lustrum. Dit passe-partout zal €49,99 kosten en hierin zitten de volgende activiteiten:

  • Toegang tot de ARB en borrel en de mogelijkheid om in het lustrum veld te starten op 5 of 6 juni

  • De Vlootschouw (exclusief voor passe-partout houders) op zaterdag 10 juli

  • Het Festival op vrijdagnamiddag 16 juli

  • Het Slotfeest in november 2021

 Zonder passe-partout zijn de volgende evenementen toegankelijk voor Oud-Skøll-leden

  • Het Festival

  • Het Slotfeest

  • Het Kickboks Gala

Let op dat het bezoeken van een evenement goedkoper is met een passe-partout.

Het passe-partout zal tot en met 6 februari 23:59 te koop zijn in de lustrumwebshop en kan worden betaald met iDeal. Vanwege corona-risico's hebben we gunstige restitutievoorwaarden, deze vind je bij de passe-partout in de webshop.

Mocht je meer updates willen over het Lustrum, dan kunnen jullie ons volgen op Instagram, de lustrumsite in de gaten houden of je aanmelden voor de lustrum nieuwsbrief via dit formulier!

Tot slot, mooie herinneringen aan Skoll, weer even dat nostalgische gevoel terughalen? Luister dan naar De Zon Achterna op Spotify! Dit lied is speciaal gemaakt ter ere van het 11e lustrum en geeft je het gevoel alsof je weer eventjes in de soos bent of op de Amstel roeit.

We hopen jullie allemaal snel te mogen ontvangen op onze evenementen!

Namens het 11e Lustrum Comité,

Maarten Gerritse

Commissaris Extern 

Lustrum Comité XI der A.A.S.R. “Skøll”