U bent hier:

Zonnefabriek

05/02/2022

Afgelopen jaar heeft de Zonnefabriek Skøll geholpen met verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen op het nieuwe dak. Skøll en de Zonnefabriek willen komend jaar samen de volgende stap zetten door niet alleen de vereniging, maar nog veel meer huizen te voorzien van duurzame energie. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Word jij klant bij de Zonnefabriek of weet jij je vrienden, ouders of buren te overtuigen om zonnepanelen te kopen? Dan help jij Skøll verder te ontwikkelen doordat zij 250 euro ontvangen per aangedragen klant.

Hoe werkt het?

1. Ga naar https://mijn.zonnefabriek.nl en installeer de Zonnefabriek app. Voor IOS doe je dit door op te klikken en te kiezen voor ‘zet op beginscherm’. Voor Android klik je op en kies je voor ‘app installeren’.

2. Meld je aan bij de CEB via partners@skoll.nl om de inloggegevens te ontvangen.

3. Gebruik je allerbeste overtuigingskracht en groene hart om iedereen in je omgeving te overtuigen van de voordelen van zonnepanelen.

4. Draag geïnteresseerden aan via de app.

5. Skøll ontvangt 250 euro per offerte die is getekend

Wil je graag meer informatie? In maart wordt er een informatieavond gepland. Meld je hier aan: http://zonnefabriek-5026215.hs-sites.com/nl-nl/word-zonnefabriek-promotor