U bent hier:

Vlootschouw Skøll

04/06/2022

Beste Oud-Skøllies,

 

Tijdens de Lustrum elfdaagse op 9 juli zal de Vlootschouw plaatsvinden, waar we zoveel mogelijk boten van Skøll tegelijkertijd op het water willen krijgen. Alle boten zullen een rondje varen naar verschillende locaties waarna zij allemaal gelijktijdig weer bij de vlotten van Skøll aan zullen komen voor een indrukwekkende schouw. 

Al het fotomateriaal dat verzameld zal worden tijdens dit evenement zal gebundeld worden in het Vlootboek. In dit boek worden alle boten beschreven en zullen hun namen uit de Edda met de bijbehorende verhalen verteld worden. Boten met bijzondere verhalen zullen extra uitgelicht worden. Denk hierbij aan verhalen zoals het verhaal over hoe Skøll ooit aan de Pepsi Acht is gekomen of hoe Skøll de Woelwatel ooit verkocht en deze toch weer heeft weten te bemachtigen. 

Hoewel al veel verhalen bekend zijn, zoeken wij meer verhalen om te vereeuwigen in het Vlootboek. Heb jij een verhaal dat opgenomen moet worden in dit boek? Stuur dit dan op naar vlootschouw@skoll.nl. 

Hoewel wij niet kunnen garanderen of meevaren tijdens de Vlootschouw mogelijk is, kan je je hier wel voor opgeven! Mocht je mee willen varen stuur ook dan een mail naar vlootschouw@skoll.nl en laat hierin weten in welke boot je wil varen en met wie (namen roeiers/stuur + ploegnaam).

 

De Vlootschouw Commissie