U bent hier:

Informatie lidmaatschap

Leden van Skøll die lid-af worden, kunnen zich inschrijven bij Oud-Skøll. Dit kan door middel van een toestemming bij de uitschrijving van Skøll of door het formulier in te vullen op onze site www.oudskoll.nl. Het gehele jaar kunnen leden zichzelf aanmelden. Een termijn loopt van oktober tot oktober.

Er zijn contributie kosten verbonden aan het lidmaatschap bij Oud-Skøll. De hoogte van de contributie hangt af van het aantal jaren van een lidmaatschap. De contributie wordt na het bereiken van dit aantal jaren automatisch verhoogt:

Leden 0 t/m 5 jaar      40 euro

Leden > 5 jaar            45 euro

 Het is uiteraard altijd mogelijk om meer contributie te betalen! Indien je dit graag zou willen, neem dan contact met ons op via oudskoll@skoll.nl.

 De contributie wordt elk jaar in april afgeschreven van het doorgegeven rekeningnummer middels een automatische incasso. Hierbij wordt altijd het jaarbedrag voor contributie afgeschreven ongeacht de inschrijfdatum van een lid.

Indien een lid zich helaas wil uitschrijven bij Oud-Skøll, kan dit door een e-mail te sturen naar oudskoll@skoll.nl. De einddatum van het lidmaatschap wordt dan per 1 januari gezet, dit is dan ook de deadline voor uitschrijvingen. Bijvoorbeeld: wanneer een lid zich in februari uitschrijft, zullen wij deze uitschrijving verwerken en zal hij/zij per januari officieel geen lid meer zijn. Let hier bij op, dat de jaarlijkse contributie in april wel afgeschreven zal worden.

Algemene Leden Vergadering

Elk lid heeft stemrecht binnen Oud-Skøll welke gebruikt kan worden op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Deze wordt in januari gehouden en hiervoor zullen alle leden een uitnodiging ontvangen. In deze uitnodiging zullen tevens alle stukken en jaarplannen worden gedeeld. Op deze vergadering wordt het afgelopen jaar geëvalueerd en wordt de realisatie doorgenomen. Daarnaast zal er gestemd worden over de financiële begroting van het komende jaar en het jaarplan qua donaties en evenementen worden besproken.

Wij staan echter het hele jaar open voor mooie plannen die een bijdrage kunnen leveren aan Skøll of voor evenementen voor Oud-Skøllies. Daarnaast zijn we ook altijd erg geinteresseerd in feedback van onze leden. Dus! Heb jij een goed idee of heb je vragen over beleid van Oud-Skøll, dan horen wij dat graag! Neem contact met ons via oudskoll@skoll.nl